Du får mere for pengene med en AdWords kampagne fra Orango

Vælg en AdWords løsning fra Orango:

  • Dedikeret landing page for hver annoncegruppe øger din quality score og sænker dine omkostninger
  • Annoncegrupper kan udskiftes uden merpris en gang årligt. Annoncetekster kan ændres løbende
  • Løbende optimering og dokumenterede resultater i månedlige rapporter
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vores konverteringsoptimerede kampagner sparer dig både tid og penge
  • Halvårligt møde med digital marketing konsulent for at optimere performance og konvertering
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

AdWords kampagne med lavere klikpris og bedre Google position…

Det er relativt nemt at sætte en AdWords kampagne i gang på Google. Men pas på. Hvis du ikke ved, hvad du gør, kan det komme til at koste dig unødvendigt mange penge. En AdWords kampagne skal opsættes, så den giver maksimalt udbytte for dit budget. Den skal være målrettet dine kunder og helst undgå at modtage irrelevante klik. Få derfor en professionel AdWords specialist til at opsætte kampagnen eller rådgive dig. Det du betaler konsulenten mere end dækker det du sparer på effektiv annoncering – og så slipper du selv for at bruge tid på det.

Orango designer en landing pages til hver af dine annoncegruppe. Din landing page inkluderer altid Call to Action og kontaktformular. Vi optimerer din kampagne, så du får maksimalt med henvendelser for dine penge. Dine kampagner tilpasses løbende, og vi sikrer at din quality score er i top, så dine klikpriser bliver minimale og dine Google postioner kommer i top. Derved får du det maksimale ud af dit budget. Du sparer typisk mere end du betaler Orango, og så kan du bruge din egen tid på det du er bedst til i stedet.

Google Partner

Orango er Google Partner. Vores målsætning er, at alle medarbejdere løbende gennemgår Googles kurser og certificeringer. Orango har foreløbig 4 certificeringer i Google AdWords, Google Shopping og Google Analytics. Du kan se vores Google certificeringer på Googles hjemmeside

AdWords optimeres på møde med digital marketing konsulent

Når du køber online marketing af Orango, sørger vi for at dokumentere resultaterne af dine kampager i månedlige rapporter. Som en særlig service får du ydermere besøg af en digital marketing konsulent hver 6. måned, som gennemgår effektiviteten af din kampagne, og sammen med dig beslutter budgettet for annoncering, ændringer af søgeord og annoncer eller udvidelser med nye annoncegrupper.

Har du en eksisterende kampagne, som ikke præsterer optimalt eller koster for meget i forhold til, hvor mange kundehenvendelser du får, så kontakt Orango og lad os hjælpe dig med at optimere din kampagne eller sætte en ny op. Kontakt Orango og hør hvordan vi kan hjælpe dig til at få mere ud af din AdWords kampagne.

Læs om vores søgemaskineoptimering (SEO), som er et effektivt middel til også at sikre din hjemmeside en god placering under de organiske søgeresultater.

LÆS MERE OM SEO
FÅ TILBUD NU

Få et tilbud på AdWords

Bliv kontaktet af en af vores digitale marketing konsulenter. Vi holder gerne et uforbindende møde for at give dig et tilbud, som matcher netop dit behov.

Ring 39 20 02 20 eller udfyld kontaktformular

Navn

E-mail

Besked

Se hvad vores kunder siger om os

Se nogle af vores website løsninger

Orango har designet over 500 websites, og vi vil altid gerne oplyse dig om specifikke referencer på opgaver, som minder mest muligt om den, som du måske står over for. Neden for kan du se nogle af de hjemmeside designs, som vi har valgt at fremhæve.

boghandlerforeningen
Ritzau_reference
Gastriball_reference
hovedgaardbageri.dk
shortcut.dk
bm-teknik
DDMF
ref-inroom
VKR
Ebor
Rømer vvs
MZ ref
ref-2
ref-1
Websites-FC-SH
Websites-FC-samtale
Websites-FC-beton
Websites-FC-Britt
Websites FC hudognegle EFTER