Woocommerce webshop  

Vælg en ny webshop fra Orango:

  • Vores webshops er altid responsive (tilpasser sig mobile enheder)
  • Vores webshops er altid konverteringsoptimerede (gør besøgende til kunder)
  • Du får 10 x 30 min. gratis support og opdatering af din shop årligt
  • Woocommerce webshop kan integreres med dit økonomi-, POS og logistiksystem
  • Masser af gode standard features til lagerstyring, kampagner, kundeklub, btb login, sprog, valuta m.v.
  • Du får en fast konsulent, som sikrer din tilfredshed og hjælper med at udvikle din digitale forretning
  • Vi anvender Woocommerce, som er kåret som verdens bedste open source webshop system
  • Vores løsninger er målrettet til at dække behovet hos mindre og mellemstore virksomheder
  • Vort vigtigste mål er at skaffe dig flere nye kunder på nettet – Turning Web into Business!

Webshop – sælge dine varer online…

Orango anbefaler dig en Woocommerce webshop. Mens salget i detailhandelen falder, boomer netsalget fortsat. Omnichannel marketing vinder frem d.v.s. kombinationen af fysisk butik og online webshop. Dit webshop design skal være unikt for at skille sig ud. Responsivt for automatisk at tilpasse sig kundens skærmformat. Søgemaskineoptimeret, så den findes i Google. Konverteringsoptimeret, så dine besøgende handler i din webshop. Orango tænker alle elementer ind, når vi står for design af din nye Woocommerce webshop.

Over 50% af alle søgninger foregår fra mobile enheder. Derfor skal du sikre dig, at du har en responsiv shop. Din side skal automatisk tilpasse sig brugerens skærmtype. Hvad enten kunden søger fra en lille skærm på en smartphone eller tablet eller anvender en af de helt brede kontorskærme. Din webshop skal altid præsentere sig optimalt og udnytte hele skærmformatet.

 

PrestaShop webshop. Design af ny webshop.

 

Vores webshopløsning er altid mobiltilpasset og konverteringsoptimeret

Vi udvikler vores hjemmeside løsninger i Woocommerce, som er et af verdens mest brugte open source webshop system. “Open Source” betyder at koden er åben, og at der findes tusinder af udviklere på systemet, som løbende bidrager med nye applikationer og opdateringer til systemet. Der findes talrige smarte plugins, som kan integreres i din webshop. Vi har standardløsninger til integration til E-conomic og andre gængse økonomisystemer samt til POS og logistik systemer. Brugervenligheden i Woocommerce er i top, og så er det selvfølgelig oversat til dansk.

Woocommerce er  meget SEO venligt. Læs mere om søgemaskineoptimering.

Woocommerce har mange gode features inkluderet. Du kan arbejde med flere sprog og flere valutaer. Med multistore funktionen kan du fra samme back-end vedligeholde og opdatere flere forskellige webshops. Af andre features kan fremhæves lageradministration, ordreadministration, kundelogin, btb-modul, rabatmodul, pointsystem, producent modul, nye produkter og mest solgte produkter modul og kundeklub.

Lad Orango stå for opsætning og design af din nye webshop. Kontakt os og få en gennemgang af de mange muligheder og lad os finde den rete løsning til dig.

LÆS MERE OM ADWORDS HER
FÅ TILBUD NU

Få uforbindende tilbud på en ny webshop

Bliv kontaktet af en af vores digitale marketing konsulenter. Vi holder gerne et uforbindende møde for at give dig et tilbud, som matcher netop dit behov.

Ring 39 20 02 20 eller udfyld kontaktformular

Navn

E-mail

Besked

Se hvad vores kunder siger om os

Se nogle af vores website løsninger

Orango har designet over 500 websites, og vi vil altid gerne oplyse dig om specifikke referencer på opgaver, som minder mest muligt om den, som du måske står over for. Neden for kan du se nogle af de hjemmeside designs, som vi har valgt at fremhæve.

boghandlerforeningen
Ritzau_reference
Gastriball_reference
hovedgaardbageri.dk
shortcut.dk
bm-teknik
DDMF
ref-inroom
VKR
Ebor
Rømer vvs
MZ ref
ref-2
ref-1
Websites-FC-SH
Websites-FC-samtale
Websites-FC-beton
Websites-FC-Britt
Websites FC hudognegle EFTER